Østigård ble forbanna - så gikk han og banka på døra til Solskjær

Leo Skiri Østigård er gjest i ukas episode av «RB-sporten». Fra bilen utenfor treningsanlegget i England forteller han om fotballeventyret han har opplevd de siste årene.
Lokalsport

Østigård snakker om veien fra Åndalsnes til utlandet, via Molde og Viking. En spesiell person får mye av æren for vinnermentaliteten han utviklet som guttunge i ÅIF.

Leo Skiri Østigård er gjest i ukas episode av «RB-sporten».  Foto: Bjørn Brunvoll

Han snakker om suksessen i St. Pauli og Coventry, og om supporteren i England som nylig tatoverte «Østigård» på brystkassa. Kontrakten med Brighton - som går ut i sommer - er også tema.

21-åringen forteller om opplevelsene med A-landslaget det siste halvåret, og deler sine tanker om en mulig boikott av fotball-VM i Qatar. Og han avslører dramaet som oppsto da han spilte bordtennis mot Mathias Normann på sin første samling med Norges beste fotballspillere.

Østigård serverer flere historier fra tida i Molde. Du får blant annet vite hva ferskingen på innbytterbenken sa til stjernene i MFK-garderoben etter tapet mot Sogndal 16. mai 2017. Unggutten forteller også hva som skjedde da han ble forbanna og banket på døra til Ole Gunnar Solskjær på Aker stadion.

Leo Skiri Østigård åpner opp om fotballkarrieren i samtale med Ole Bjørner Loe Welde og Trond Hustad. Du kan høre «RB-sporten» der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.