Fjørtoft spilte fire år i Rapid – her er hans advarsel til MFK

Jan Åge Fjørtoft tror torsdagens kamp på Aker stadion blir åpen og jevn. Hør den tidligere Østerrike-proffens analyse i «RB-sporten».

LAR SEG IKKE MÅLBINDE: Jan Åge Fjørtoft har spilt for Rapid Wien og er gjest i denne episoden av podkasten RB-sporten.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg

Lokalsport

Fjørtoft deltar i siste episode av Romsdals Budstikkes podkast, som kan spilles av i vinduet øverst i denne saken. Han advarer mot å tro at Rapid er et lag Molde «bør» vinne mot.

– Rapid spilte en god kamp mot Arsenal og ledet lenge 1-0, så jeg vil si at dette er 50-50. Det er to like lag, mener Fjørtoft, som selv spilte sammen med dagens trener Dietmar Kühbauer da han var i Rapid fra 1989 til 1993.


Video: Se pressekonferansen fra Aker stadion her

Molde møter Rapid Wien i Europa League torsdag. Her kan du se opptak fra klubbens pressekonferanse


Fjørtoft sammenligner ligaene og landslagene i Norge og Østerrike, snakker om klubbens historie og om konkurransen med Red Bull Salzburg om å være Østerrikes største klubb.

Redaktør Ole Bjørner Loe Welde forteller om en episode på Reknesbanen tirsdag kveld, da Rapid-spillerne måtte vente til MFKs J15-lag scoret kveldens siste mål før østerrikerne kunne starte sin treningsøkt.


Molde-profilen fikk råd fra Haaland om Rapid Wien

Eirik Hestad vet mer enn de fleste om hvordan Molde skal slå Rapid Wien i Europa League-kampen torsdag.


Du får også høre hvorfor supporter og journalist Pernille Huseby er rasende på enkelte Molde-supportere før torsdagens hjemmekamp.

Sportsleder Trond Hustad har sett nærmere på hvorfor MFK-forsvaret kanskje får en lettere jobb enn Arsenal-forsvaret gjorde sist torsdag.