Tilbake til "Thaifjord"

Tre år etter seersuksessen "Et lite stykke Thailand" er vi tilbake, og får se hvordan det går med Bunta, Johnny, Nantaya, Lars Johan og alle de andre i "Thaifjord".
Vestnes

For tre år siden fikk vi et innblikk i livene til flere norsk/thailandske-ektepar i Tresfjord og omegn. Nå er tiden kommet for å se hvordan det går med parene. I tillegg til at vi får treffe "gamle kjente", er det også med nye par fra hele Møre og Romsdal.

Gjennom åtte nye episoder blir vi med parene gjennom deres hverdag.

Se trailer her:

ET LITE STYKKE THAILAND trailer 2 min from Skofteland Film on Vimeo.Vi møter igjen den lidenskapelige jegeren Lars Johan (69), som er gift med passifisten og buddhisten Nantaya (61). Hennes store livsprosjekt er å drive et buddhisttempel for alle de thailandske kvinnene som bor i området. For tre år siden ble gamlehuset på gården innviet som tempel, og en munk flyttet inn hos paret. Nå er Lars Johan og Nantaya travle med å flytte tempelet fra gamlehuset på gården til et nytt og bedre hus i Skodje, og Lars Johan ser på seg selv som religions-brobygger. Men han vil fortsatt at han og Nantaya skal gå på "parallelle spor", og når det nye tempelet innvies med buddhistisk seremoni og fest, trekker Lars Johan seg tilbake og går en tur i fjellet alene.

Vi blir kjent med Rolv (55) og Wangit (37) som begge har dårlige erfaringer fra tidligere forhold. Men nå har de funnet hverandre og våger å satse på kjærligheten på nytt. De planlegger allerede forlovelse. Men først må de signere en fiskekontrakt.

Kay (30), som aldri tidligere har hatt noen kjæreste, har nettopp fått kontakt med Koy (28), som bor i Bangkok, via en kontaktannonse på internett. Hun drømmer om å finne en nordmann fordi hun har hørt så mye bra om norske menn. Spørsmålet er om Kay våger å kaste seg ut i dette

Premiere i Oslo

Første episode går på TVNorge torsdag kl. 20.30, men allerede klokka 12.45 er det stor førpremiere på Litteraturhuset i Oslo, hvor parene får se første episode for aller første gang, og buddhistmunken fra Ellingsøya skal velsigne tv-serien. Hit kommer også andre inkluderingsminister Tora Aasland.

Serien er produsert av Skofteland Film.