Frænamann drept i trafikkulykke

En mann fra Fræna omkom i en trafikkulykke i dag. En personbil og en tankbil kolliderte på Årø.
Molde

Ulykka skjedde klokka 12.49 i dag. Personbilen og tankbilen kolliderte ved Årønes gård, og det førte til storutrykning fra politi, sjukehus og brannvesen. - Føreren av personbilen ble drept momentant i ulykken, sier skadestedsleder Tor Evensen til Rbnett.

Fra Fræna

Den omkomne skal være en mann fra Fræna, men politiet regner ikke med at navnet vil bli offentliggjort onsdag. Det må ha vært en voldsom kollisjon. Tankbilen ble stående inn mot en hage - på utsiden av vegen. Personbilen havnet ute på et jorde. Det er store materielle skader. Se flere bilder fra ulykkesstedet - Tankbilsjåføren er sendt til sjukehus. Han skal ha kommet fra ulykken uten større fysiske skader, får Rbnett opplyst av politiet. Begge bilførerne var aleine i bilene. Tankbilen var på veg i retning mot Molde sentrum, mens personbilen var på veg i motsatt retning. Det er ikke kjent hva som forårsaket møteulykka. Det har vært snø/sludd på stedet i hele formiddag.

Vegen ble sperret

Vegen ble holdt helt stengt på stedet mens utrykningsmannskap gjorde nødvendig arbeid. Dette medforte lange køer av biler på begge sider av ulykkesstedet. Klokka 14 ble vegen åpnet igjen, men vegen ble delvis stengt igjen seinere på ettermiddagen i forbindelse med bilbergingen. Les også: Les også "Fortsatt ukjent ulykkesårsak" Trodde bilen skulle treffe huset Les mer fra Politiloggen