- Ingen X-faktor Dina

Dina Misund trakk seg fra X-faktor i siste liten, men gjør det veldig bra på nettutgaven av programmet.
Midsund

Dina Misund har levert inn den egenproduserte låta "I know" som sitt bidrag til programmet X-faktors nettutgave; Studio X. - Jeg melde meg først på tv-versjonen av X-faktor, men jeg ombestemte meg i siste liten. Jeg fant ut at det ikke var helt min stil. Jeg har lite lyst til å bli kjent som "X-faktor Dina". Jeg syns de har helt feil fokus i slike programmer, da de ofte ser mer på utseende og slikt enn på faktisk talent. - Men "X-faktor Elin" kom da godt ut av det, med platekontrakt? - Jeg tror det var bra for henne at hun gikk ut da hun gjorde. På denne måten fikk hun platekontrakt, hun skapte engasjement, i tillegg til at hun forhåpentligvis slipper å få det X-faktor-stempelet så lenge. KLIKK HER for å høre Dina synge "I know"

Kan vinne singelutgivelse

Dina har lastet opp en av sine ferskeste låter til Studio X, sangen "I know". Så langt ligger hun på to favorittlister; mest populær og beste solo. Fredag formiddag har Dina fått over 15.000 stemmer i kategorien "beste solo". - Jeg vet at de ni innslagene som får flest stemmer går til en finale, sammen med to bidrag som en jury plukker ut. Vinneren av denne nett-finalen får opptre i finalen av X-faktor på TV, samt utgivelse av en singel.

Ny singel i januar.

- Jeg meldte meg på nettversjonen av X-faktor mest for å reklamere litt for meg sjøl, men sjølsagt hadde det vært kjekt å få opptre i X-faktor finalen, sier Misund. Hun forteller at hun allerede har planlagt en ny singelutgivelse i januar, i tillegg til at "I know" nylig har blitt en radiosingel. - Den er nettopp sendt ut til radiostasjoner landet over, så nå får vi se. "I know" ligger på B-lista hos radio P1, på lik linje som blant andre Taylor Swift, Michael Jackson og Brandi Carlile.