Sommarkonsertane med mye attåt

Frode Alnæs underholdt på brygga ved Angvika gamle handelssenter
Gjemnes

Frode Alnæs var hovedtrekkplasteret, men det var også mye annet som var både moro og smakfullt ved Angvika Gamle Handelssted lørdag.

Se bilder fra Sommerkonsertane her!

Bakels og graut

Tilstrømninga tok seg virkelig opp utover dagen, og den mest frekventerte bodene kunne raskt varsle om utsolgt for bakkels og graut i det gode været. Mange lokale næringslivsaktører fikk vist sine produkter og tjenester.

Årets nytilskudd på aktivitetsfronten var padleregattaen, og etter flere heat var det duoen Vidar Skjølsvik/Terje Angvik som kunne rekke armene i været.

Historisk kåseri med filmfravisning med Stig O. Jacobsen hørte med, og folk kunne både visuelt og gastronomisk ta gode tilbakeskritt i den unike bygda som i tidligere tider har figurert på hollendernes kart som en av få plasser på nordvestlandet.

Musikalske godbiter

De musikalske godbitene kom til slutt, og etter at "Drengen" (Jan Ketil Duaas) hadde varmet opp med Kaptein Sabeltann-sanger, kjørte trubaduren, humoristen, gitaristen og nordmørsikonet Frode Alnæs i gang og engasjerte hele brygga med sitt smittende humør.

Arrangørene skinte om kapp med sine selvlysende vester og konstaterte at utedelen av Sommarkonsert hadde vært en suksess.

Søsknene Kvernberg

I dag fortsetter det hele med konsert på låvebrua oppi Sollilia med søsknene Ola og Jorun Kvernberg, Frode Alnæs, Unni Boksasp og Gro K. Solli, som også har med seg et barnekor. All mulig grunn til å få en god musikkopplevelse i godværet, med andre ord.

Les mer i Romsdals Budstikke på mandag

Se bilder fra Sommerkonsertane her!