Del den digitale tilgangen

Har du ordinært abonnement kan du dele den digitale tilgang din med inntil 3 familiemedlemmer i samme husstand. Med hvert sitt brukernavn og passord kan de da lese eavisa og plussartiklene på Rbnett.
Kundeservice

Gå til Minside for å dele den digitale tilgangen

Ved kjøp av ordinære abonnement gis tilgang til digitale tjenester, som eavisa og plussartikler. Disse er knyttet til abonnentens personlige abonnement og det er ikke tillatt å gi bort passordet til andre. Dette gjelder også digital videreformidling av eavisa eller plussartikler.

Inkludert i ordinære abonnementt ligger likevel muligheten til å dele hele den digitale tilgangen med inntil 3 familiemedlemmer i egen husstand. Dette skjer ved at abonnenten via Minside inviterer familiemedlemmene og at disse registrerer seg med eget brukernavn og passord. Hverken abonnenten eller de familiemedlemmene kan spre tilgangen ytterligere.

Merk at familiemedlemmene man deler med må bo i samme husstand som abonnenten, slik at delingen skjer på samme måte som når man delte en papiravis mellom seg i husstanden. Likevel kan man dele med yngre borteboende studenter som fortsatt har sin Folkeregister-adresse hjemme hos abonnenten.

Det er veldig enkelt. Du fyller inn e-post-adressene til familiemedlemmene i et skjema og klikker på inviter. Da mottar de en e-post som forteller dem resten.

Bedriftsabonnement har ingen familiedeling. Det tilbys for tiden ikke volumtilgang til bedrifters IP-adresse, el.l.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Kundeservice