- Den smootheste konserten vi har gjort!

Skambankt i storform under - og etter - konserten.

Fornøyde med seg selv Børge Sageng Henriksen, Terje Winterstø Røthing, Tollak Friestad og Hans Egil Løe i Skambankt.  Foto: Ragnhild Bakke

Raumarock

- Vi har gledet oss veldig til dette, og forventningene vi hadde til oss sjøl ble innfridd. Vi er i toppform nå, sa vokalist Terje Winterstø Røthing etter konserten.

- Enormt kjekt, istemmer resten av bandet, bestående av Børge Sageng Henriksen, Tollak Friestad og Hans Egil Løe.

- Dette er én av de festivalene man husker på, og som man ser fram til å komme til, sier Winterstø Røthing, som fra scena fortalte at de tidligere på dagen hadde vært på fisketur - med dårlig fangst.

- Det ble ikke noe å skryte av?

- Nei, det rykket. Vi hadde fått tre sild først, og det var bitemerker over halve silda. Det har nok vært ei 200 kilos gjedde på kroken, spøker Røthing.

At brorparten av festivalgjestene satt ved bordene og ikke sto og rocket ved scena, tenker de ikke på.

- Sånn er det. Vi er litt sånn sjøl også, sier Tollak Friestad.

- Mange er på festival for å møte folk, og noen for å se Dance With a Stranger, humrer karene.

Gjenganger

Terje Winterstø Røthing, som også var gitarist i Kaizers, er blant artistene som har spilt desidert oftest på Raumarock.

- Det er kjekt å tenke på at jeg var med i starten, for ifølge tidligere festivalsjef, Frode Nakken, ble den første Raumarock-festivalen avholdt fordi de ønsket å booke Kaizers, sier Winterstø Røthing, som stortrives i Rauma, og naturen rundt.

- Mitt aller fineste bilde har jeg faktisk tatt her også, sier han, og viser fram et motiv han tok for fire år siden, av en mann som går over ei slette, med Venjestindene og Trollveggen som mektig bakrunn.

- Jeg har utstillinger og har solgt mange av dette, sier han.

Etter egen spillejobb, bar det ut for å se på The Dogs.

- Og så skal vi se våre gode venner i Kvelertak.

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Raumarock