- Beste festivalen vi har hatt noen gang

Festivalsjef Frode Nakken er strålende fornøyd med årets Raumarock.

  Foto: Hugo Tingvoll

Raumarock

Årets festival i Åndalsnes ser ut til å ha blitt en stor suksess, med et stort antall besøkende både fredag og lørdag. Festivalsjef Frode Nakken kan bekrefte at det ser langt lysere ut i år enn det gjorde i fjor.

- Vi har ikke helt konkrete tall enda, men besøkstallet ligger en plass mellom 7.500 og 8.000. Vi har nok ikke alt helt på plass før i slutten av neste uke, men det blir ikke røde tall i alle fall.

Bildegalleri: Raumarock fredag

Bildegalleri: Raumarock lørdag

- Mye folk hele vegen

Artister som Bryan Adams, DumDum Boys, Seigmen, CC Cowboys og Team Me trakk et stort antall besøkende til folkefesten i Rauma.

- Det er ikke snakk om hvorvidt det har gått bra, men hvor bra det har gått, forteller en meget blid festivalsjef til Rbnett.

- Da må dere vel være fornøyd med årets festival?

- Ja, fyttirakkern. Det var så mye folk som var på festivalområdet lenge. Det har vært mye folk hele vegen. Den beste festivalen vi har hatt noen gang.

- Like stor artist neste år

- Selv om det var mye folk hele tiden er det vel ikke tvil om at det var Bryan Adams som trakk flest? Vil dere forsøke å hente en like stor artist også neste år?

- Ja, familiekonserten er kommet for å bli og vi skal så absolutt satse på en like stor artist neste år. Vi er allerede i samtaler med en artist som vil trekke minst like mye som Adams gjorde. Vi har forsøkt å hente ham de to siste årene, men det har ikke passet. Men alle gode ting er tre.

Les også: Adams leverte et forrykende show

- Men du vil ikke røpe hvem det er snakk om?

- Nei, det har du helt rett i.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Raumarock