- Beste festivalen vi har hatt noen gang

Festivalsjef Frode Nakken er strålende fornøyd med årets Raumarock.
Raumarock

Årets festival i Åndalsnes ser ut til å ha blitt en stor suksess, med et stort antall besøkende både fredag og lørdag. Festivalsjef Frode Nakken kan bekrefte at det ser langt lysere ut i år enn det gjorde i fjor.

- Vi har ikke helt konkrete tall enda, men besøkstallet ligger en plass mellom 7.500 og 8.000. Vi har nok ikke alt helt på plass før i slutten av neste uke, men det blir ikke røde tall i alle fall.

Bildegalleri: Raumarock fredag

Bildegalleri: Raumarock lørdag

- Mye folk hele vegen

Artister som Bryan Adams, DumDum Boys, Seigmen, CC Cowboys og Team Me trakk et stort antall besøkende til folkefesten i Rauma.

- Det er ikke snakk om hvorvidt det har gått bra, men hvor bra det har gått, forteller en meget blid festivalsjef til Rbnett.

- Da må dere vel være fornøyd med årets festival?

- Ja, fyttirakkern. Det var så mye folk som var på festivalområdet lenge. Det har vært mye folk hele vegen. Den beste festivalen vi har hatt noen gang.

- Like stor artist neste år

- Selv om det var mye folk hele tiden er det vel ikke tvil om at det var Bryan Adams som trakk flest? Vil dere forsøke å hente en like stor artist også neste år?

- Ja, familiekonserten er kommet for å bli og vi skal så absolutt satse på en like stor artist neste år. Vi er allerede i samtaler med en artist som vil trekke minst like mye som Adams gjorde. Vi har forsøkt å hente ham de to siste årene, men det har ikke passet. Men alle gode ting er tre.

Les også: Adams leverte et forrykende show

- Men du vil ikke røpe hvem det er snakk om?

- Nei, det har du helt rett i.

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Raumarock