Fornøyd dagen derpå

Med 6.000 - 6.500 besøkende er festivalsjef Frode Nakken i Raumarock godt fornøyd dagen derpå. Se alle bildene her!

  Foto: Vera Henriksen Sæther

Raumarock

ÅNDALSNES: - Selv om ikke besøkstallet ble like høyt som i fjor, er dette den beste RaumaRock uansett. Alt rundt har fungert godt, fra den frivillige innsatsen til logistikken og planleggingen i forkant. Jeg har bare fått skryt og gode tilbakemeldinger på konsertene også, sier Frode Nakken som bruker dagen derpå til å rydde ut av festivalkontoret.Lørdagen viktig

Festivalsjefen anslår at det kom 500 – 1.000 færre på fredag på grunn av regnværet.

- Med usikkert vær er det mange som ikke kommer, fordi de først og fremst er ute etter festen og livet, sier Nakken, som anslår 2.500 publikummere fredag. De endelige tallene blir trolig klare i løpet av dagen.

Se bilder: Raumarock fredag

Se bilder: Raumarock fredag kveld

Se bilder: Raumarock lørdag

Se bilder: Raumarock lørdag kveld

- Sommerværet lørdag var viktig for oss, det ville sett mørkere ut om vi hadde fått nok en regnværsdag. Men RaumaRock har en sikker økonomi. I fjor fikk vi et overskudd på 1 million kroner. Målet er å bygge opp en egenkapital på 1, 5 millioner, det vil gi oss større handlerom, sier Nakken, som tror enkelte festivaler vil slite etter en sommer med mye regn.

- Men festivaldøden som media spådde for et par år siden har vi ikke sett noe til, sier Nakken som også har et verv i Norsk Rockforbund.Jubileum neste år

I 2011 skal RaumaRocks 10-årsjubileum feires. Planleggingen er så vidt i gang.

- Vi vurderer å utvide til tre dager. Og jeg har et bud inne på et av bandene som glapp i år. Går det i boks, er jubileet så godt som sikret, sier festivalsjefen, som foreløpig ikke kan si noe sikkert om årets rockefest går i pluss.

- Jeg har ingen anelse. Vi budsjetterte med noe mindre publikum. Går vi i pluss, er jeg fornøyd, sier Nakken.

Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Raumarock