Linnea (9) møtte heltene

Stemningsfull julekonsert i Molde domkirke

Alexander Rybak, Rune Larsen, Marian Aas Hansen, Tor Endresen og Elisabeth Andreassen i Molde domkirke. Video: Svein Magne Harnes

Favoritten: Alexander Rybak er en av favorittene, medgir Linnea Halås Sandblåst (9), som fikk en god klem fra helten. Foto: Svein Magne Harnes 

– Hele konserten var veldig fin og stemningsfull, syntes Linnea Halås Sandblåst og oldemor Nikoline Tverrfjell, her med Elisabeth Andreassen og Rune Larsen. Foto: Svein Magne Harnes 

Kultur

Linnea Halås Sandblåst (9) inntok likså godt podiet sammen med stjernene under avslutningsalmen i domkirka og etterpå møtte hun heltene sammen med oldemor. 


Det er blitt en tradisjon at fire generasjoner i familien Halås Sandblåst er på førjulekonsert i adventstiden. Linnea liker sang og musikk og Aleksander Rybak er en av favorittene.

– Hele konserten var veldig fin og stemningsfull, syntes Linnea og oldemor Nikoline Tverrfjell, som etter konserten både fikk en klem fra Alexander Rybak og en god samtale med Elisabeth Andreassen og Rune Larsen. Og toppen var å få synge med artistene fra scena, syntes Linnea.

– Helt sikkert et minne for livet, sier mamma Mona Halås Sandblåst.

Rune Larsen, Elisabeth Andreassen, Marian Aas Hansen, Tor Endresen og Alexander Rybak presenterte sammen og hver for seg et solid førjulsprogram, spekket med kjente og kjære julesanger og krydret med mer ukjent materiale. De ca. 500 frammøtte i domkirka på denne forblåste førjulskvelden angret neppe på besøket.

De fem sangerne og musikerne ble akkompagnert av solide støttespillere på tangenter og gitar og Alexander Rybaks fiolin ga en ekstra dimensjon til det hele. Publikum fikk høre Glade Jul, Joy to the world, Nå er den hellige time, Ledet av en stjerne, Mitt hjerte alltid vanker og en hel rad andre sanger. Til sist sang hele forsamlingen med på Deilig er jorden.