Feiring det svingte av

Storyville Jazz Club feiret sine 60 år. Med mye god musikk - god mimring
Kultur

Storyville Jazz Club har i helga feiret seg selv og sine 60 år. Det ble en feiring med mye god musikk. Og mye god mimring.

Konsertgave

Det store gaven, som klubben ga til seg selv og publikum, var en konsert med et sammensatt storband, med medlemmer fra 15 til 73 år.

Dette er musikere som alle har en eller annen tilknytning til Moldes musikkliv, enten gjennom korps eller andre musikalske konstellasjoner. De har øvd siden like over nyttår, og i går var det klart for halvannen times konsert.

Solister

Musikken er skrevet av saxofonisten Petter Wettre og gitaristen hans Mathisen. De var sjøl med både som solister og sistnevnte også som bandleder, alternert av Jens Kristian Mordal.

Kake og bacalao


 Etterpå var det jubileumsfest i Kafé Kurt, der det ved siden av bacalao og jubileumskake også ble servert taler og hilsener til jubilanten. 16 av lederne gjennom tidene var til stede og fikk sin velfortjente oppmerksomhet.

Æresmedlem

Spesiell oppmerksomhet fikk en av dem, Øyvind Aasgård, som ble utnevnt til æresmedlem av klubben for sitt lange og alltid velvillige engasjement for klubben og Moldes musikkliv.

Les mer i Romsdals Budstikke mandag!