Fun Fighters med ny MFK-sang

Hør sangen her!

Fun Fighters i aksjon i Akerhallen. 

Kultur

Fun Fighters har i flere år vært fast husband på MFK-arrangement - og til oppvarmingsfesten foran Molde - Rosenborg, lanserer Molde/Aukra-bandet en helt ny låt.

- Vi har fått spille på blant annet klubbens 100-årsfest, på gullfest i Akerhallen og foran cupfinale. Nå var det på tide å gi litt tilbake, så jeg fikk min bror Tor Erik Larsen til å lage en helt ny sang, sier Geir Larsen til Rbnett.

Nå er sangen spilt inn, og den ble lagt ut på Soundcloud torsdag. Fredag morgen ble den spilt på 1FM, og nå kan du høre den her:

Hør "Innerst i hjertet" her!

Showbandet Fun Fighters består av Egil Tautra (Molde), Eivind Andersen (Molde), Pål Breivik Valldal (Aukra) og Geir Larsen (Aukra). På denne låten har de også hatt hjelp av Terje Ræstad (Aukra), Mats Nerli (Istad), Kjell Atle Orø (Molde/Aukra) og Bjørn Ove Hagset (Molde/Midsund). Låten er spilt inn i Hagsets studio.

Søndag spiller Molde hjemme mot Rosenborg, og før kampen blir det vorspiel på Løkta der Fun Fighters skal spille både den nye sangen - og flere andre MFK-sanger - for å få folk i rette stemningen til det mange mener er årets viktigste kamp.