Vant med vevd PC-veske

Bjørg Hustad fra Bud stakk av med førsteplassen i produktkonkurransen "Jeg fant, jeg fant" under Rennebumartnan.
Rennebumartnan:
Kilde: Rennebumartnan
Kultur

Rennebumartnan er i følge ledelsen bak martnan Norges ledende salgsutstilling for husflid og håndverk. Martnan, som ble arrangert forrige helg, holder hvert år en produktkonkurranse. I år ble det Bjørg Hustad fra Bud som tok førsteplassen med sin vevde PC-veske. Årets tema for produktkonkurransen var "gull og grønne skoger”.

- Med temaet gull og grønne skoger ønsket vi å inspirere til det eventyrlige, utfordre til en grensesprengende kreativitet, gi drømmen rom og vise at når en tar drømmen på alvor, blir den til virkelighet. Dette gjelder også produktkonkurransen, sier temaansvarlig Anne Kristine Stavne, som er veldig imponert over årets bidrag, og spesielt vinnerproduktet, som hun betegner som utrolig vakkert, heter det i en pressemelding.

Hustad, som deltar med firmaet Skyttel Vev, er en erfaren utstiller under martnan og kunne altså i år ta med seg 1.premien hjem. Juryen sa blant annet dette om produktet:

”En feminin PC-veske i vevd stoff med gull og detaljer i spreke farger og vakker utførelse. Dette var overraskende og nytt, noe som en ikke forventer å finne”