Dina på Norsktoppen?

Vår lovende og lokale sangfugl Dina Misund, som i vinter ga ut ”This World” på CD, tar nå spranget opp på Norsktoppen med sin vakre låt.
Kultur

Vel og merke om romsdalinger og andre er flittige og bruker sin stemmerett innen tirsdag. Dina, som er aktuell på den kommende Midsundfestivalen, har en stemmeprakt som av mange blir plassert i divisjon med Katie Melua og Eva Cassidy. I denne runden må hun sloss med ”travere” som Øystein Sunde, Åge Aleksandersen og Grand Prix-duoen Mira Craig/Maria Haukaas Storeng for å få fotefeste hos norske radiolyttere. Noe som sikkert kan lønne seg for karrieren til jenta som med sin gitar har gledet svært mange allerede. Det er du og jeg som avgjør!

For å taste inn Dina:

For å avgi stemme på telefon, ringer du 829 47 200 og taster nummer 12 om du vil ha Dina videre, eller du kan klikke deg inn på http://www.nrk.no/norsktoppen/ eller enda lettere: http://www20.nrk.no/underholdning/storenorske/module8.aspx?candidateId=101563 . Men ikke mer enn ett klikk pr. dag for hver pc, understreker Vidar Lønn Arnesen på NRK.no. Har du flere enn en pc i huset, derimot...