«Hanne Marit utmerker seg, hun er virkelig blant våre toppstudenter»

I høst ble Ann-Helen Moen sanglærer for Hanne Marit Mordal Iversen på Norges Musikkhøgskole. Like før jul sneik de seg til en sangtime på Molde kulturskole siden begge likevel var heime.

Sangtime: Ann-Helen Moen (t.h.) fra Fræna begynte i høst å undervise for fullt på Norges Musikkhøgskole, der hun blant andre har student Hanne Marit Mordal Iversen fra Molde. Tirsdag møttes de i Molde kulturskole for høstsemesterets siste sangtime. Hanne Marit forteller at Ann-Helen er en av grunnene til at hun søker seg videre på masterstudiet, mens Ann-Helen kvitterer med å rose talentet til den unge sopranen.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Kultur

Det er kanskje litt overdrevet å kalle Molde kulturskole for «Norges Musikkhøgskole, avdeling Molde», men tirsdag før jul var i alle fall Ann-Helen Moen og hennes student i utøvende klassisk sang, Hanne Marit Mordal Iversen (24), på plass i et av øvingsrommene for å snike til seg en sangtime før jul. Ann-Helen begynte i høst i en 100 prosent førsteamanuensis-stilling ved Norges Musikkhøgskole (NMH) i Oslo, mens Hanne Marit samtidig tok fatt på sisteåret på bacheloren ved musikkhøgskolen. Siden begge var på hjemtraktene før jul, fant de ut at de skulle ta en av høstsemesterets sangtimer på kulturskolen i byen.