Stemningsfull suksess på Romsdalsmuseet

Nærmere 4000 barn og voksne, vintervær, flotte boder og mange aktiviteter bidro til førjulsstemning på museet.
Kultur

Julemarkedet på Romsdalsmuseet ble en større suksess enn det arrangøren hadde drømt om. Etter at det har «bøttet» ned i hele høst, slo det om og ble skikkelig vintervær samtidig som Romsdalsmuseet åpnet årets store førjulssatsing. Dermed kunne adventsfeiringen starte med nysnø og skikkelig kaldt vintervær. Det allerede fra før vakre museumstunet, ble enda vakrere med de snøtunge trærne, de mange bålpannene, bodene og det yrende folkelivet. Nærmere fire tusen besøkende ruslet lørdag rundt mellom de mange utebodene. Også alt det som skjedde inne i festivalteltet og husene på museene bidro til at barn og voksne storkoste seg på julemarkedet. Erling Holen var en av dem.