Se fotografens største konsert-øyeblikk i Molde: – Magisk

Hogne Bø Pettersen gir ut bok med 100 magiske konsertøyeblikk. Mange av bildene er fra Molde; og Di Derre har fått eget kapittel.

En magisk kveld i 2018: - Jeg var på jobb for Di Derre og fotograferte "var du der?"-konserten de hadde på museet på Moldejazz. Lars Jones kaller dette med at jeg kommer på scenen og tar bilde av bandet med publikum i ryggen for "Hognes signaturmotiv".   Foto: Hogne B. Pettersen

Kultur

I boka til frilansjournalist og fotograf Hogne Bø Pettersen finner du bilder av artister som Kiss, Aurora, Bryan Ferry, Jean-Michel Jarre, Joss Stone, Leonard Cohen, Highasakite, Iggy Pop, Jeff Beck, Avicii, Aurora, Christel Alsos, Marion Ravn, Kari Bremnes, Zara Larsson, Roxette, Sigrid, Gåte, Gabrielle, Di Derre, Sondre Justad, DDE, DumDum Boys, Ane Brun, Sivert Høyem, Sondre Lerche, Dagny, Astrid S, A-ha, Tix, Robyn og flere - mange av dem fra ulike scener i Molde.