Forsamlingshuset sliter økonomisk – revy skal redde videre drift

Jubileumsforestillinga til Eide-revyen blir avgjørende for økonomien til Eidshallen.  – Nå vet vi at vi dekker utgiftene i noen måneder framover.

Jubilerer: Eide revylag har plukket ut en utvalg fra de 11 revyene de har spilt gjennom 20 år. Bak f.v. Tom Heilevang, Ivar S. Eide, Turid Saffert, Marianne B. Eide, Kari Holten, Ståle Heggdal, Ranja Sildnes, Mary Hatlen, Randi K. Lysgård. Foran f.v.: Siri Ekhaugen, Ida Kanutte Risvik, Bente Feltstykket, Grethe Krakeli Sognli. I front er Nils Petter Berdahl.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Kultur

Når Eide revylag har jubileumsforestilling 17., 18. og 20. november håper de at inntektene skal sikre at bygda har et ungdomshus med liv og røre i fortsettelsen også. Eidshallen har nemlig vært hardt rammet av koronanedstenginga.