BJØRN FØRST UT I KVELD - STÅR OM FINALEPLASS I STJERNEKAMP

Knut Marius hyller sambygdingen Bjørn: – Hadde ikke stått her uten ham

Lørdag kan du oppleve både Knut Marius Djupvik og Bjørn Tomren fra den lille bygda Tomrefjord på scena i Stjernekamp. Mens Knut Marius vant hele konkurransen i 2020, står en finaleplass på spill for Bjørn.

Bjørn Tomren og Knut Marius Djupvik på lørdagens øving før kveldens 9. Stjernekamp-sending. Der står slaget om finaleplass for de tre gjenværende står for Bjørn Tomren, Carina Dahl og Alexandra Rotan.   Foto: Helene Amlie/NRK

Kultur

Romsdals Budstikke treffer sambygdingene, kompisene og kollegene Knut Marius Djupvik og Bjørn Tomren på telefon i hovedstaden, på vei inn til øving med Kringkastingsorkesteret hos NRK. Det er nemlig storband og musikal med orkesteret som står for tur i sesongens nest-siste Stjernekamp-sending.