Varsler sterk blåst i Bjørnsonhuset søndag

Blåsemafian, Molde Janitsjar og 20 lokale korpsungdommer i ett og samme konsertprosjekt? Det må det blir trøkk av.

Til Molde: Blåsemafian deltok i finalen i årets Melodi Grand Prix. Trioen har bakgrunn fra korps, og tok initiativ til å ha med lokale korpsungdommer på konserten i Bjørnsonhuset. Trioen består av Jørgen Lund Karlsen på saksofon, Sigurd Evensen på trombone og Stig Espen Hundsnes på trompet.   Foto: NRK

Kultur

Etter halvannet år med stillstand på konsertfronten, klinker Molde Janitsjar til med konsert sammen med Blåsemafian og lokale korpsungdommer i Bjørnsonhuset - pluss en hemmelig gjest. – Vi har hatt tradisjon for et større prosjekt i løpet av vår- og høstsemesteret, i alle fall fram til koronaen kom. Nå når det er åpnet for normale konserter igjen, og vi fikk muligheten til å få den populære Blåsemafian hit, slo vi til, sier daglig leder i Molde Janitsjar, Nils-Gunnar Solli.