«Når Elvis først griper deg, slipper han ikke taket. Da har du ham med deg hele livet.»

Showhelga har vært utsolgt i to år. Nå blir det endelig Aloha-stemning i Bjørnsonhuset – med framvisning av en Elvis-drakt i millionklassen.

Klar for Aloha: Morgan Vøien er frontfigur i dElvis Morgan Band, som har base i Bud. Den tidligere vinneren av The European Elvis Championship i Birmingham (2018) har en solid fanskare i inn- og utland. Nå gleder han seg til endelig å få gjenskape den legendariske konserten Elvis Presley gjorde på Hawaii i 1973. Her fra øving med et knippe av musikerne i Bud samfunnshus.   Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Kultur

Den 21. mars 2020 skulle Morgan Vøien, frontfigur i dElvis Morgan Band, smelle i gang sin største satsing, Elvis-showet «Aloha from Hawaii», i Bjørnsonhuset. Over 20 musikere var booket, Seilet var nesten fullt og billettene hadde blitt revet unna sju måneder i forveien. Men bare dager før sørget koronaen for at showhelga måtte utsettes.