Are Kalvø til Molde med «Toppar VG-lista»

Hvilken poplåt skulle Are Kalvø ønske han hadde skrevet sjøl? Var det Kalvø som oppdaget Di Derre? Og hva tror han riksteatersjef Arne Nøst gjør hvis han krøller det til i Molde?

Helt topp: – Jeg har ikke tenkt over det før nå, hvor vakkert det synet er. Hadde glemt det litt, sier Are Kalvø om at publikum igjen kan sitte tett i tett på forestillingene hans. Toppar VG-lista spilles, synges og danses i Molde fredag.   Foto: RIKSTEATRET

Jeg vokste opp i en heim med radio i alle rom. Det var vesentlig mindre pop, og vesentlig mer salmer og trekkspill enn i dag. Popmusikken traff meg.

Kultur

Han har vært her før under pandemien, komiker Are Kalvø (51). I februar 2020, med «Hyttebok frå helvete». Da skuet han ut over en sal der kohortene satt samla med avstand til neste kohort. Nå kommer han hit igjen, denne gangen med showet «Toppar VG-lista», som tar for seg VG-listas låter de siste 50 åra.