Kryr av falske arrangement på Facebook: – Ubehagelig

– Vær oppmerksom på hva du klikker på. Sjekk at det er et fysisk arrangement, og hvem som er arrangør, er rådene fra bransjen.

Dette er et falsk arrangement: Ved første øyekast ser dette ut som et ekte arrangement. – Di derre har ingen nettkonserter. Vi spiller kun live, og det er vi veldig gira på, sier Espen Stenhammer i Di derre.  Foto: Skjermdump fra Facebook

Kultur

Den siste tida har falske arrangement florert på Facebook, blant annet dette for Di derre. Ved første øyekast kan det se ekte ut, og bandet skal riktig nok ha konsert på Sekkefabrikken i Slemmestad torsdag 9. desember - men ellers er det ingenting ved arrangementet som stemmer; det står oppført som nettarrangement, med en falsk arrangør, og det er ingen lenke til billettkjøp.