Skuespiller Henrik Mestad: – Romsdal kommer veldig godt ut i denne tv-serien

– «Furia» er en innmari drivende thriller. At vi skulle spille inn i Romsdal, var et pluss, sier Henrik Mestad, som bodde i ei hytte på Soggebru Camping under innspillingen.

Bredskuldret og med bart: – Selv døtrene mine stusset da de så meg med bart og denne hårsveisen, sier Henrik Mestad (57). Her i rollen som lensmann Siem, mens Pål Sverre Hagen spiller politimannen Asgeir.   Foto: Haakon Lundkvist

Kultur

Søndag om halvannen uke, den 26. september, er det premiere på tv-dramaet «Furia», der handlingen i de første episodene er lagt til en fiktiv bygd i Rauma. I rollene finner vi blant andre Pål Sverre Hagen, Ine Marie Wilmann, Trond Espen Seim, Preben Hodneland og Henrik Mestad. Sistnevnte er kjent fra scene, film og TV, og har hatt roller i tv-serier som Soria Moria, Okkupert og Vikingane, og i filmer som Svarte Pantere og Børning.