– Spis opp maten din!

Hvilke klimavennlige valg kan du ta i hverdagen? Ekspertene Thomas Horne og Anja Bakken Riise har flere enkle tips.

Gode råd: Mindre kjøtt, færre flyturer, mer kollektivt, lavere forbruk, kjøligere innetemperatur, var noen av rådene Thomas Horne og Anja Bakken Riise ga publikum da de gjestet Molde.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Kultur

Innen 2030 skal Norge redusere CO2-utslippene med minst 50 prosent i forhold til 1990-nivå. Hva kan hver enkelt gjøre, i hverdagen, i livet sitt, her og nå, for å få ned sitt eget klimaavtrykk? Det kom publikum til Plassen for å få tips om fra Bragepris-vinner Thomas Horne, forfatter av Den store klimaguiden, og Fremtiden i våre hender-leder Anja Bakken Riise, som er bokaktuell med Mitt klimaregnskap. Samtalen ble ledet av journalist og forfatter Erle Marie Sørheim.