Spiller konsert på et helt spesielt sted ved Atlanterhavsvegen: – Ville gjøre noe annerledes

Bjørn-Petter Tøsse sliter med hukommelsen etter koronasjukdom, men synes det er verre ikke å ha fått spille for publikum på lenge. Nå slipper han sitt første soloalbum – midt ute på en holme på Atlanterhavsvegen.

Holmemusikk: Bjørn-Petter Tøsse blir lørdag å finne på holmen i bakgrunnen, med trekkspill og egne låter fra solodebuten. Plan B og C må settes i verk dersom det ikke blir vær til utekonsert.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Kultur

Nylig hjemflyttet musiker og komponist Bjørn-Petter Tøsse (27) slenger trekkspillet på ryggen mens vinden uler rundt øra på oss. Noen åretak fra holmen på Hustadvika-sida av Storseisundbrua ligger en holme der vinden kanskje røsker enda mer. Der skal Bjørn-Petter på lørdag holde slippkonsert for sitt aller første soloalbum – Habitus – dersom alt går etter planen, vær- og koronamessig.