I midten av juli får Molde en helt ny festival: – Gleder oss

Det mangler ikke på utfordringer. Men nå gleder gjengen bak Molde Dansefestival seg til å arrangere sin aller første festival.

Crew fra Noise: Kaja Beyer, Anna Heggdal Kristoffersen, Emma Nursey-Bray, Tuva Istad, Sara Nordstrand, Erika Hestad, Stella Farstad Aasen og Ida Mari Gjendem danser vanligvis på Noise. Ingeborg Ranheim (til høyre) står både bak festivalen og er med som instruktør.   Foto: Fru Tornes Photo

Kultur

– Vi er stolte over å ha fått med oss noen av Norges og verdens fremste dansere innen sin stil. Danserne Niako, eller Michael Lamarre, Hedda Svorstøl og Joel Ramirez er noen av de som skal holde danseklasser, forteller inititativtaker Ingunn Eckhoff Gjeitnes, og viser til den nye nettsida for fullstendig program.