Her får The Voice-vinneren statuetten tilbake – sjekk hvor den har vært i åtte år

Da Knut Marius Djupvik (33) vant The Voice, lånte han bort statuetten sin. Nå har han fått den tilbake. – Jeg har savnet den mer enn jeg var klar over, sier han.

Får to statuetter hjemme: I helga fikk Knut Marius Djupvik den gjeve statuetten fra 2013 tilbake. – Det føles naturlig å ha den i sin egen hylle, på sitt eget kontor, sier han. Nå står den på hylla sammen med seiers-statuetten fra Stjernekamp.  Foto: Privat

Kultur

Den kvelden Knut Marius Djupvik (33) fra Tomrefjord ble utropt til vinner av talentkonkurransen The Voice på TV2 i 2013 fikk han overrakt en statuett som bevis på at han var «Norges beste stemme». Fjorten dager etter, under en stor markering for Djupvik i Idahall, lånte han bort statuetten til sin barndoms skole, Tomrefjord skule.