Vant sin første Spellemann

Valkyrien Allstars med Magnus Larsen jr. fra Molde fikk landets gjeveste musikkpris for albumet Slutte og byne.

Kan snart feire 20 år som band: Valkyrien Allstars ble etablert i 2002, og består av Magnus Larsen jr. fra Molde, Martin Langlie, Tuva Syvertsen og Erik Sollid.  Foto: Ingvil Skeie Ljones

Kultur

- Vi har fått vår første Spellemann og er stolte som haner og høne. Tusen takk til alle som har hørt på plata, takk til Bård Ingebrigtsen for tracking og stemning, Øystein Frantzvåg for miksing, Helge Steen for mastring, Grappa Musikkforlag og Heilo Music for at dere fortsetter å gi ut det vi mekker, Alette Schei Rørvik for coverfoto, Steinar Karlsen for grafisk utforming, Øystein Etterlid for alt og takk til vår egen Martin Langlie som har lagt ned sjukt mye arbeid og strengt tatt produsert hele opplegget. Få med dere showet på NRK i kveld, det kan hende vi spiller en låt. Hurra og god helg, skriver bandet selv på sin Facebook-side.