Skal flytte til nytt lokale – satser videre etter et tøft år

Gallerist Petter Haakon Pettersson tror fast tilstedeværelse i Molde kan øke omsetningen i fylket. – Selv etter koronaåret 2020 er jeg ganske optimistisk med tanke på framtida for Galleri Maerz, sier han.

Populær kunst: Stig Ove Sivertsen er neste kunstner ut hos Galleri Maerz. Her er Petter Haakon Pettersson med to av kunstnerens arbeid; "Urban Renewal" til venstre og "Elvbakken" til høyre.  Foto: Vera Henriksen

Kultur

I fjor kjøpte Petter Haakon Pettersson og kona et småbruk på Bolsøya, solgte leiligheten i Berlin, der de har hatt base de siste årene, og flyttet hjem. Siden har det vært mer enn nok å gjøre på den ni mål store eiendommen med flere bygninger. Nå er han imidlertid klar for å fokusere fullt på galleriet i Øvre veg, som vil være hovedgeskjeften framover.