Musikalsk hjemmeseier

Det er sangene som frambringer festens gylne øyeblikk, med «Understrøm» som et personlig høydepunkt, skriver vår anmelder Svein Rune Nyland.

Teater med mye musikk: Vår anmeldere lot seg begeistre av både skuespillere og band i Teatret Vårts Virvelvind. Fra venstre Jo Inge Nes, Lauritz Skeidsvoll og Sindre Klykken. Rune Tylden er skjult av skuespillerne: Sara Fellman, Bjørnar Lisether Teigen, Johanna Mørck, Lars Melsæter Rydjord og Kjersti Botn Sandal.  Foto: Arild Moen / Tingh

Kultur

Ane Brun trenger vel strengt tatt ingen nærmere presentasjon. Musikken hennes har gått sin seiersgang både nasjonalt og internasjonalt i snart to tiår nå. Med låter som korte historier så er det kanskje et naturlig steg å forflytte seg til teaterscenen. Stykket «90-metersbakken» fra 2004, basert på Di Derre sin musikk, er jo et eksempel på det.