– Korona skal ikke få ta fra meg livsverket mitt

Takket være nøktern drift og lokal julehandel ble ikke 2020 helsvart for 4sound Molde. Men 2021 har fått en røff start. – Jeg er en ildsjel. Jeg gjør ikke dette for å bli rik, sier daglig leder Lene Pedersen.

Butikk med historie og sjel: Lene Pedersen arvet Musikkhuset etter sin far, Erik Pedersen. Maleriet over inngangen er av henne selv, som tre-fire-åring ved et flygel.  Foto: Vera Henriksen

Kultur

4sound Molde, eller Musikkhuset AS som selskapet heter, er en nisjebutikk – og totalleverandør av instrumenter, lyd-, lys- og sceneutstyr, studioutstyr, HiFi, blås og rekvisita. Det er hit du går hvis du trenger en studiomikser, en spesialtilpasset kabel, en ny platestift – eller et nytt piano eller gitar, som Lene Pedersen selger aller mest av.