Mesterlig samspill

Pandemien har slått musikkbransjen ned i knestående og fått musikere til å tenke nytt – og kan et så harmonisk og naturlig samspill foregå uten å noensinne faktisk møtes, skal man i alle fall ikke frykte mangel på sterke musikalske samarbeid med det første, skriver vår anmelder Erlend Lyngstad om albumet Dusk/Dwan med Kristoffer Eikrem fra Molde.

Ute med ny lyd: Kristoffer Eikrem gir ut Dusk/Dawn sammen med deb sør-koreanske artisten Beautiful Disco.  Foto: Moe Chakiri

Kultur

Kristoffer Eikrem (31) fra Molde har i løpet av mange år som aktiv musiker bygd opp en bred diskografi og erfaringsrik karriere. Han er trompetist, produsent, komponist og DJ og har deltatt på flere prisvinnende prosjekter.

Sammen med den sør-koreanske artisten og produsenten Nam Janggyu, kjent under kunstnernavnet Beautiful Disco, har han nå gitt ut fullengderen «Dusk / Dawn», et samarbeid som tidsriktig nok har foregått utelukkende via internett.