Eldrid lager teaterkonsert med gutta i Revolt

I august blir det premiere på «Fra småby til Wembley» der de fem ambisiøse musikerne spiller hovedrollene.

Lager konsertteater: Det var etter fjorårets «Hair» på Molde vidergående skole Eldrid Schrøder Kvalvik fikk ideen om å lage konsertteater om et band med ambisiøse drømmer. Den gang viste hun ikke at flere av de dyktige unge spillerne allerede var med i band. Dermed var veien kort til at det var gutta i Revolt som ble spurt om å være med i «Fra småby til Wembley».   Foto: Hugo Tingvoll

Kultur

– Jeg traff fire av guttene i forbindelsen med fjorårets «Hair» på musikklinja. At de spilte i band, visste jeg ikke. Jeg ble «tatt på senga» over hvor gode de var på scena. Da jeg ble klar over at de var musikere som spilte sammen, begynte tankene å kverne. Tankene slo meg at det hadde vært gøy å lage noe om et band, og med dem i rollene. Ganske kjapt etter «Hair» tok jeg kontakt for å lufte interessen. Dermed var vi i gang.