Molde Utvikling om jazzmuseum: - Nå vil vi melde oss på

Mens Trehuset Molde har kommet med et konkret tilbud om lokaler til jazzmuseum, har det vært stille fra Molde Utvikling AS og Det hvite hus på Gørvellplassen. Det vil daglig leder Bernt Ove Vågsæter gjøre noe med.

Slik så Det hvite hus ut med kino: Molde Kino AS sa nei til prosjektet på Gørvellplassen. Vågsæter forteller at det ikke finnes illustrasjoner der jazzmuseet er med. .   Foto: Illustrasjon: Kosberg Arkitektkontor

Kultur

Rett før jul kom Trehuset Molde, som eies av stiftelsen Kåre Berg, SKB Eiendom (75 prosent) og Bård Rieber-Mohns selskap, BRM-gruppen (25 prosent) med et konkret tilbud til planene om et nasjonalt dokumentasjonssenteret for jazz i Molde. I tilbudet inngikk lokalisering av museet på gate- og kjellerplan i det nye trehuset på Tollboden-tomta, samt et hemmelig støttebeløp til innredning.