Teatret har premiere på ny fotballforestilling 13. januar – sjekk hvor få publikummere som slipper inn

Onsdag i neste uke har Teatret Vårt premiere på Sportskoret – med bare ti publikummere. – Vi ville også ha spilt uten publikum. Det er viktig å gjennomføre, sier teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag.

I full gang med prøver på Sportskoret: Skuespillerne Johanna Mørck, Julie Støp Husby og Sara Fellman med teatersjef og regissør Kristian Lykkeslet Strømskag.   Foto: Bjørn Brunvoll

Kultur

Teatret Vårt starter det nye året med hele tre premierer i januar, og én i mars. Den første er Sportskoret onsdag 13. januar kl. 20 i Storyville. Forestillingen spilles også torsdag 14. januar og lørdag 16. januar, og det er dermed tre forestillinger som rammes av de nye koronatiltaka som regjeringen presenterte søndag kveld.