Klesmerket Vera & William satser internasjonalt med ny kampanje fra Møre og Romsdal:

– Nå er tiden inne for å «gønne» på og ta verden med storm

Vera & William var inne i flere butikker internasjonalt før finanskrisen. Nå ønsker gründer Anne Cecilie Rinde i Molde å satse utenfor Norge igjen. I en fersk kampanje frontes lokal design, tekstil og natur.

Værhardt: Innspillingen av Epos á Møre ble gjort på Farstadsanden, ved den mektige Hustadvika, en helg i november. En rekke lokale aktører innenfor tekstil og design var involvert.  Foto: Magnus Nordstrand

Kultur

– Planen var å filme i august-september, men koronaspøkelset har hengt over oss hele veien. Det skulle litt til å få det til å klaffe for et produksjonsteam på 10-12 stykker. Da innspillingshelgen endelig kom, måtte én i karantene. Det regnet og blåste, og vi måtte tjore fast en god del av utstyret, humrer designer og gründer Anne Cecilie Rinde (46), som er kreativ leder i undertøysmerket Vera & William.