Sivert og en gjeng ungdommer smykket ut vegg i Idrettens Hus – se resultatet her!

Sammen med et team på åtte ungdommer har Sivert Bjørnerem smykket ut en stor betongvegg i Moldes nye idrettsanlegg. – Dragen kan symbolisere energi, kraft og mot, sier han.

Dragen på veggen: Brage Sandøy Hoem, Sivert Bjørnerem, Selma Aarøe og Åsa Urdshals er fornøyd med dragen på veggen, selv om den ene rampen skjuler litt av den. Dragen er foreløpig navnløs. Brage mener imidlertid at hans eget navn vil funke fint: Brage Drage.  Foto: Vera Henriksen

Kultur

Den knallgrønne dragen som bukter seg langs betongveggen under ventilasjonsrørene fanger oppmerksomheten allerede før man kommer inn døra til den nye skatehallen på Idrettens Hus, som åpner en gang etter nyttår. Og selv om den er omgitt av ild, ser den heldigvis ganske snill ut.