Hun har ikke sett foreldrene på ett år. Nå har savnet blitt julesang

I oktober innså Stephanie Lippert Djupvik at hun ikke kom til å få treffe foreldrene, som bor i Sverige, til jul. Da skrev hun sangen Ljusår som en gave til dem.

Kjenner på savnet: Vokalist Stephanie Lippert Djupvik har ikke sett foreldrene siden desember i fjor.   Foto: Olav Skjegstad

Kultur

- Jeg har ikke møtt min familie på ett år, først og fremst på grunn av korona. Jeg har kjent på det i hele år hvor mye jeg savner dem. Vi har flyttet fra Oslo til Tomrefjord, og planen var at jeg kunne ta fly hjem på besøk. Men slik ble det ikke. Så har vi tenkt at i jula, da får vi det til. Men i oktober forsto jeg at det ikke blir noen jul sammen. Så jeg skrev en sang til dem, en julesang, som beskriver situasjonen, og kanskje kan få oss i litt bedre humør, sier Stephanie Lippert Djupvik.