Mange bedrifter avlyser årets julebord. Men her blir det flere kvelder med humor og julemat

Teatret Vårt har tradisjon for å tilby humoristisk teater med julemat i Kafé Kurt til bedrifter før jul. I år blir det samme prosedyre med Grevinnen og Hovmesteren - men med færre gjester.

God stemning: Teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag med skuespillerne Lars Melsæter Rydjord og Bjørnar Lisether Teigen ser fram til å underholde årets julebordsgjester. Grevinnen og hovmesteren er basert på et manus av John Fiske.  Foto: Bjørn Brunvoll

Kultur

Allerede fra torsdag 19. november er skuespillerne Bjørnar Lisether Teigen og Lars Melsæter Rydjord klare for å more publikum med en ny vri på juleklassikeren Grevinnen og hovmesteren. Totalt skal det spilles 11 forestillinger for halve saler, det vil si maks 104 publikummere. Fem av disse er julebordforestillinger, mens én er booket til privat arrangement.