Martin (88) er jazztangentenes mann i Molde

I over 70 år har Martin Vestre hatt en finger med i spillet i Moldes musikkliv. Torsdag fylte jazzpianisten 88 år – og ble overrasket med sang og fakler i hagen.

Molde-musiker i mange mannsaldre: Martin Vestre ble 88 år den 12. november. Han har vært musikalsk leder for koret Maj7 siden midt på 80-tallet. Og han har vurdert å gi seg. – Men når jeg tenker på hva det gir meg, er det like før jeg griner, sier Martin.   Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Kultur

Han skulle akkurat til å spise fødselsdagskake med naboen, da han fikk beskjed om å gå på verandaen. I høstmørket der ute møtte Martin Vestre (88) firstemt bursdagsklang, håndholdte fakler og lykkeønsker fra flere av sangerne han har vært musikalsk leder for i Maj7 siden midten av 80-tallet – men kjente lenge før den tid. Også Lille-Finn (Johansen) og Gunnar Bech var der for å gratulere jubilanten.