Gir ut musikk på kav romsdalsk

Gutta i Tungtrødd gikk i studio da spillejobbene ble koronakansellert. Det resulterte i en EP som etter planen presenteres med dunder og brak på Brygga i Molde lørdag.

Slipper rocken løs: Gunnar Anders Moen (f.v.) fra Hustadvika, Njård Vik Hammerø fra Hustadvika, Håkon Tofte fra Molde, Fredrik Nilsen fra Molde og Arild Kleppe fra Molde har lang erfaring fra en rekke lokale rocke- og punkband. Tungtrødd oppstod i 2017, og gir 7. november ut sin første EP.   Foto: Gunnar A. Moen

Kultur

– Vi spiller fordi det er moro. Vi er veldig lite sjølhøytidelig og låtene har et humoristisk drag. Blant annet er det en låt på plata som heter Ella. Det er en kjærlighetssang til en for lengst solgt motorsykkel. Vi har en låt som heter Frening. Og Bak fram, en hyllest til hverdagsheltene, sier Arild Kleppe.