Magisk kinokveld med Knerten ute i Reknesparken

For første gang ble det vist film i parken som Rabalderfestivalen har blitt så glad i.

Kjørte fra Elnesvågen: Mamma Sara Tangen Røv og pappa Erik Røv kjørte fra nabokommunen sammen med barna Alexander (10) og Malin (8) for å få meg seg Rabalderfestivalens aller første utekino i Reknesparken.  Foto: Hugo Tingvoll

Kultur

Fredag kveld ble det for aller første gang vist kino i Reknesparken. Rabalderfestivalen som står på for at små og store kan boltre seg i fine kulturopplevelser, kunne denne gang invitere til gratis kino i Reknesparken. En bypark som var gjort ekstra flott der trærne var opplyst i mange forskjellige farger. Kanskje den kaldeste kvelden så langt i høst, men hva gjorde vel det når det var helt vindstille samtidig som de 200 i amfiet var godt kledd og forberedt på en utekveld med stjerner på himmelen og Knerten på lerretet.