Ble stjerne etter tv-suksess. Nå kommer han tilbake til Molde

Axel Bøyum (23) er kjent fra serier som Øyevitne, Heimebane og Heksejakt. Men sin aller første teaterrolle hadde han ved Teatret Vårt i Molde for fem år siden.

På vei til Molde: Axel Bøyum er halvveis i turneen med Riksteatret og forestillingen Pust, som Marie Blokhus har regi på. Til nå har de gjort rundt 30 forestillinger. Turnebussen kommer til Molde fra Røros. - Jeg gleder meg til å spille i Molde igjen, sier Axel.   Foto: Håkon Mosvold Larsen

Kultur

– Jeg bodde i Molde fra november til april, og det ble både ekstraforestillinger og turné. Jeg bodde i en kjellerleilighet i en vei rett opp fra Plassen, forteller Axel Bøyum, kjent for mange fra flere tv-roller; men kanskje mest som den følsomme fotballspilleren Adrian Austnes i tv-serien Heimebane, rollen han vant Gullruten for.