Lilia (36) fra Molde startet egen bedrift. Slik har hun solgt 400.000 munnbind

I 2018 startet designer Lilia Gjerstad Welsh aksjeselskapet Footprint Merch. Ideen var å spesialdesigne produkter til artister, bedrifter og organisasjoner. Så kom pandemien – og gründeren måtte tenke helt nytt.

Fra festivalprodukt til munnbind: Lilia Gjerstad Welsh fra Molde måtte tenkte helt nytt da pandemien kom. Nå har hun solgt nær 400.000 munnbind; 20.000 av dem med eget design.  Foto: Michael Angeles (Akam1k3)

Kultur

– Januar 2019 startet utrolig bra, jeg hadde mange kunder som kom inn, blant dem mange festivaler. Jeg leverte til Kadetten, Findings, Trondheim Rocks, Piknik i parken, Google Chrome, Bring, Pepsi / Ringneshuset, The Well og Sprell-butikkene. Så kom pandemien og satte lokk på hele businessen, og jeg måtte tenke i nye baner, sier Lilia Gjerstad Welsh fra Molde.