Lokalene til kulturskolen i Hustadvika var ille fra før. Nå har vannlekkasje gjort skader for hundretusener av kroner

Det har vært et skrikende behov for nye eller andre lokaler til kulturskoleundervisning i Hustadvika. Nå er behovet helt prekært: En vannskade har gjort store skader på lokaler og instrumenter.

Har drevet kulturskole i bolighus: Kulturskolerektor Randi Anita Dale og kommunedirektør Per Ersvik i Hustadvika kommune foran «gulbygget» som huser deler av kulturskoleundervisningen. Nå har det tidligere bolighuset fått store vannskader.   Foto: Vera Henriksen

Kultur

Kulturskolen har de siste åra har holdt til i et tidligere bolighus på baksida av rådhuset i Elnesvågen kalt «gulhuset». Her er små rom, krinker og kroker og overfylte lager hvor tunge instrumenter flyttes ut og inn, dårlig akustikk og så lite areal at undervisningen i tillegg må spres på to skoler – samt et treningssenter – i Elnesvågen.