Korpsmusikk til å bli glad av

Det er ikke ofte en kommer på en konsert og går yngre ut igjen et par timer seinere. Nei, jeg kan jo ikke bevise det, men jeg vil påstå at den spesielle korpsmusikken vi fikk høre på Storyville Jazz Club torsdag var den rette vitamininnsprøytning for klubbmedlemmer i jazz-abstinens.

SKARBØ SKULEKORPS: Korpsmusikk å bli glad av.  Foto: Ole Foss

Kultur

Joda, Skarbø Skulekorps kommer nærmest marsjerende inn i sine helt ordinære musikkorpsuniformer, med gravalvorlige miner skaper de illusjonen av musikere som kan hende er utvist fra korpset sitt? Hvem vet? Og de første tonene fra korpsmedlem i front Sigrid Emmeluth tyder på at dette var musikk lysår fra takt, tone og uttrykk vi ellers forbinder med korpsmusikk a la 17.mai og annen ståhei. Et lydras av elektronika og plukk!