Psykisk helse skal inn i skolen fra i høst. Nå har Peder fra Molde og samboer Vilde laget bok

– Å forstå mer av hvordan vi fungerer, gjør at vi kan ta best mulig vare på oss selv og andre, mener psykolog Vilde Vollestad. Hun har skrevet en håndbok i psykisk helse for unge, illustrert av Peder Bua fra Molde.

Ute med ny bok om psykisk helse: Samboerne Peder Brubæk Bua fra Molde og Vilde Vollestad fra Bærum gir ut bok om psykisk helse på Gyldendal. Peder har laget illustrasjonene, mens Vilde, som er psykolog, har skrevet teksten.  Foto: Tormod Rogne

Kultur

– Det finnes ikke mange slike bøker fra før. Og når en tenker på psykisk helse, tenker en ofte på lidelser og vansker. Men det handler jo også om de vanlige utfordringene vi alle har, og hva vi trenger for å ta vare på oss selv og andre, sier Vilde Vollestad (29), som nå er ute med boka «Hva er greia med meg – og deg og alle andre» på Gyldendal forlag.