Tja, hvorfor ikke?

Hyggeprat i (filo)sofaen med Trond Viggo Torgersen og Bjarte Tjøstheim

To lune humorister i det hyggelige smalltalkshowet "Hvorfor det?" under siste del av Bjørnsonfestivalen i Molde. Coronafullt (200 stk) og lett stemning i Teatret Vårt.  Foto: ØYSTEIN EIK

Kultur

Alltid litt småkoselig å bli snakket med eller til av allmennpraktiserende Trond Viggo Torgersen, og jeg unnlater bevisst å kalle ham lege i denne sammenhengen. Helt siden tidenes første time med ham for en halv evighet siden har han vært en pludremester, og han har skrevet regninger for konsultasjoner i 38 og 45 år i henholdsvis legefrakk og med mikrofon i NRK. At hans turnuslegeår fant sted i Fræna ble behørig rippet opp i lørdag, men han regnet med at ingen av hans tidligere pasienter var til stede i salen. Publikumsaldersmessig kunne vel det stemme og.